Vandaag is de Week van Zorg en Welzijn van start gegaan. Ruim duizend locaties van zorg- en welzijnsorganisaties in het hele land openen hun deuren voor het grote publiek. Evita neemt op dinsdag 14 maart deel aan het ‘Symposium voor je toekomst’ aan de Haagse Hogeschool. Dit symposium is bedoeld voor studenten die in de afstudeerfase van hun opleiding verpleegkunde zijn en binnenkort dus mogelijk op zoek gaan naar werk als verpleegkundige. Daarnaast worden tijdens deze week de 1,2 miljoen medewerkers en 450.000 vrijwilligers, die zich dagelijks met passie en professionaliteit inzetten voor hun klanten in de schijnwerpers gezet.

Wij bedanken onze zorgverleners voor de goede zorg bij onze klanten. En niet alleen wij, ook minister Schippers en staatssecretaris Van Rijn namens alle Nederlands. Daarvoor hebben zij een videoboodschap ingesproken voor jullie, zie http://weekvanzorgenwelzijn.nl/bedankt/

Verder mogen wij onze zorgverleners in het kader van de Week van Zorg en Welzijn een mooi cadeau aanbieden, omdat Evita lid is van ZorgZijn Werkt. Een dagje sauna in een van de 6 welness resorts van International Wellness Resort. Dit is natuurlijk een hele leuke opsteker voor alle hardwerkende zorg- en welzijnsmedewerkers, die we op deze manier graag in het zonnetje zetten.

Geniet van jullie welverdiende cadeau!