Huishoudelijke hulp Evita Zorg

Wat kunnen we voor u betekenen?

Huishoudelijk zorgverleners van Evita Zorg helpen u met het schoonmaken van uw huis. Ook helpen ze u met wassen en strijken, halen ze boodschappen, koken ze een lekkere maaltijd en eventueel begeleiden ze u bij een bezoek aan bijvoorbeeld de huisarts. Kortom: het huishouden is in de ogen van Evita Zorg meer dan het stofzuigen van de woonkamer. Wij bieden naast huishoudelijke hulp ook graag begeleiding en verzorging!

Huishoudelijke hulp Evita Zorg

U bent op zoek naar huishoudelijke hulp?

Met huishoudelijke hulp kunt u langer thuis blijven wonen. Wat belangrijk is is dat naast uw persoonlijke verzorging, ook de verzorging van uw huis geregeld wordt. Zodat u zich daar niet druk om hoeft te maken. Als u graag wat hulp heeft in het huishouden, kunt u dat aangeven bij uw zorgverlener van Evita Zorg. Samen met de wijkverpleegkundige wordt er dan gekeken hoe dit ingevuld gaat worden.

Thuiszorg aanvragen

Evita Zorg is een thuiszorgorganisatie en daarom 24 uur per dag bereikbaar voor iedereen met een (acute) zorgvraag. Dus in geval van dringende zaken ook ‘s avonds en in het weekend. Wij verlenen zorg zowel via Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) als op particuliere basis. Heeft u vragen over thuiszorg of huishoudelijke hulp? Bent u geïnteresseerd? Of heeft u een vraag, opmerking of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Aarzel niet en neem contact op.