Bij Evita Zorg bieden wij alle voorkomende vormen van thuiszorg aan onder één dak. Dit houdt in dat we niet alleen op kosten kunnen besparen, maar ook de thuiszorg precies kunnen inrichten op basis van uw wensen en behoeften. Heeft u op termijn behoefte aan een andere zorgvraag? Ook dan kunt u bij ons terecht, want Evita beweegt graag mee met u en uw veranderende zorgvraag. Daarnaast probeert Evita Zorg u zo lang mogelijk de regie over het eigen leven te geven en waar nodig te ondersteunen en begeleiden. Ondanks de begeleiding staat het stimuleren van uw zelfstandigheid altijd voorop.

Evita Zorg is er voor iedereen met een vraag naar thuiszorg: ouderen, chronisch zieken, mensen met een lichamelijke beperking, mensen die net ontslagen zijn uit het ziekenhuis en mensen in de laatste fase van hun leven. De hoeveelheid aan zorg is afhankelijk van de hulp die u wenst te krijgen. U kunt dagelijks korte momenten thuiszorg ontvangen of zelfs 24 uur per dag. Mocht uw zorgvraag veranderen dan verandert onze zorgverlening uiteraard met u mee. Daarbij kan het gaan om alle vormen van thuiszorg, zoals huishoudelijke hulp, begeleiding, persoonlijke verzorging, verpleging, nachtzorg en 24-uurs zorg, palliatieve zorg, dementiezorg, mantelzorgondersteuning, particuliere zorg en volledig pakket thuis

Thuiszorg aanvragen

Evita Zorg kent voor de inzet van wijkverpleging geen wachttijd. Evita Zorg is 24 uur per dag bereikbaar voor iedereen met een (acute) zorgvraag. In geval van dringende zaken zijn wij ook ‘s avonds en in het weekend bereikbaar. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u eenvoudig zelf thuiszorg aanvragen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers middels het contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken op het nummer 070 – 31 41 600 of mailen naar info@evitazorg.nl.

Cliëntenraad Evita Zorg

Wij stellen graag de cliëntenraad aan u voor.

Cliëntenraad
Klachtenfunctionaris Evita Zorg

Maak kennis met onze klachtenfunctionaris.

Klachtenfunctionaris

Hier leest u meer over de Raad van Commissarissen van Evita Zorg.

Raad van Commissarissen