Een afbeelding van drie vrouwen op de evita academie waarbij ze leren hoe je bloeddruk moet meten

Evita Academie

Altijd blijven leren in de zorg

Continue leren en jezelf blijven ontwikkelen. Dat vinden wij bij Evita Zorg vanzelfsprekend. In onze eigen Evita Academie stomen we iedereen klaar voor het mooie werk in de thuiszorg. Met inloopscholingen, korte dagcursussen, workshops en complete leer-werktrajecten. Voor Evita-medewerkers, externe zorgprofessionals en iedereen die een baan met betekenis zoekt.

Werken en leren in de zorg

Als je wilt werken en leren in de zorg, dan zit je goed bij de Evita Academie. Start jouw loopbaan en combineer werken en leren. Zo draag je op een betekenisvolle manier bij aan de zorg voor mensen en groei je in je carrière. Met praktijkgerichte trainingen en ervaren docenten bieden we een unieke kans om je vaardigheden te ontwikkelen en je professionele ambities waar te maken. Lees dus snel verder!

85%

van de zorgverleners heeft zich verder ontwikkeld en een hoger niveau bereikt.

Opleidingen en korte (bij)scholingen

Werken in de thuiszorg is mooi en betekenisvol. Het is ook een vak dat veel van je kan vragen, dat nooit stilstaat en waarvoor je moet blijven leren. Het opleidingsaanbod van de Evita Academie sluit aan bij het werkveld waarin je je als zorgprofessional dagelijks beweegt.

Met de Evita Academie zorgen wij ervoor dat onze zorgverleners en iedereen in de thuiszorg  bevoegd en bekwaam wordt en blijft.

Opleidingsaanbod

De opleidingen van de Evita Academie zijn niet alleen bedoeld voor medewerkers van Evita Zorg. Ook collega-organisaties uit de regio Haaglanden kunnen hun zorgprofessionals laten opleiden op de Evita Academie. Binnen het reguliere aanbod of met een programma op maat.  

De Evita Academie

 • Actueel opleidingsaanbod in de thuiszorg.
 • Praktisch en direct toepasbaar.
 • Kleinschalig : groepen van 8 tot 15 deelnemers.
 • Leuke gastsprekers en externe deskundigen.
 • BIG-scholingen, medicatievaardigheden, inspirerende workshops en meer
 • Voor Evita-medewerkers en externe zorgprofessionals.

Een afbeelding van Marian Erasmus

"Ik ben vanwege de opleidingsmogelijkheden overgestapt naar Evita, maar ook omdat het zo’n fijne organisatie is. Ik kan er altijd terecht, we werken echt samen. Dat vind ik erg belangrijk."

– Marian Erasmus, Huishoudelijk verzorgende en begeleider en Verzorgende IG in opleiding

Een afbeelding van een jongen op de fiets die weg gaat bij een klant

"In de thuiszorg kan ik elke dag een verschil maken, niet alleen in de gezondheid van mijn cliënten, maar ook in hun kwaliteit van leven."

– Jayden, 5 jaar werkzaam als thuishulp

Een afbeelding van drie leerlingen in de klas bij evita academie

Voor zij-instromers en starters

Leerwerktrajecten Evita Academie

Heb jij geen diploma in de zorg, maar wil je graag aan de slag in de thuiszorg? Dan is dit je kans. De Evita Academie heeft leer-werktrajecten (BBL-opleiding) waarbij je een opleiding in de thuiszorg krijgt en in de praktijk werkt. Je kunt snel starten, meteen ervaring opdoen in een professionele thuiszorgorganisatie én krijgt een salaris. De Evita Academie biedt leerwerktrajecten aan tot huishoudelijk verzorgende en begeleider, medewerker maatschappelijke zorg, verzorgende IG en verpleegkundige. Nieuwsgierig geworden? Bekijk gauw wanneer de opleiding van jouw keuze start of neem contact op!

Werken in
de zorg zonder
diploma

Volg een leerwerktraject bij de

 • Kleinschalig : groepen van 8 tot 15 deelnemers.
 • Vaste docenten
 • Een landelijk geldig diploma of certificaat.
 • Opleidingen tot helpende, verzorgende en verpleegkundige.
 • Ideaal voor jonge starters en zij-instromers.

Academie nieuws

Een afbeelding van een jongen die een oudere vrouw naar huis begeleid

Informatiebijeenkomst

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan of vakantiebaan voor de komende periode? Kom dinsdag 11 juni naar onze informatiebijeenkomst. Bijbaan in de zorg Wij zoeken scholieren en studenten die het leuk vinden om de komende tijd voor ons aan de slag te gaan. Heb je geen zorgachtergrond, dan kun je ouderen thuis helpen…

Lees meer...

Evita op banenmarkt

Op dinsdag 28 mei is Evita aanwezig bij het Event Zorg & Welzijn, de banenmarkt georganiseerd door de Gemeente Den Haag aan de Schalk Burgerstraat 217, Den Haag. Van 9.30 – 13.30 uur vertellen wij werkzoekenden hier alles over welke mogelijkheden Evita biedt, welke zorgopleidingen zorg je kunt volgen en welke carrièremogelijkheden er zijn. Dus…

Lees meer...
Een afbeelding van een jongen op de fiets die weg gaat bij een klant

Op zoek naar een bijbaan in de zorg?

Evita is op zoek naar studenten en middelbare scholieren die graag aan de slag willen in de thuiszorg. Zoek jij een leuke bijbaan voor naast je school of studie en in de vakanties? Solliciteer dan bij Evita Een bijbaan voor scholieren én studenten Scholieren die op de middelbare school zitten en minimaal 16 jaar zijn…

Lees meer...
Afbeelding van twee vrouwen met de tekst loop binnen voor een Coffee to Care

Open dagen bij Evita

Kom naar de Open dagen bij Evita Zorg Van 11 t/m 14 april 2023 organiseren Evita Zorg en Evita Academie de hele week open dagen. Iedereen die is geïnteresseerd in een baan in de thuiszorg, met of zonder diploma, is welkom bij onze inloopactiviteiten. Zorgverleners vertellen hun ervaringen in de thuiszorg en bij Evita, leerlingen…

Lees meer...
Afbeelding waar Minister Helder het investeringsakkoord ondertekend.

Minister Helder tekent Investeringsakkoord Opleiden Wijkverpleging

Vrijdag 17 maart ontving Evita Zorg minister Helder en afgevaardigden van Zorgverzekeraars Nederland, V&VN, Zorgthuis.nl en Actiz. De reden van het bezoek was de ondertekening van het Investeringsakkoord Opleiden Wijkverpleging dat plaats vond in de Evita Academie. Evita is continu actief op het gebied van deskundigheidsbevordering en opleiding van zorgverleners. Het doel van de Evita…

Lees meer...
Adres
Van Alkemadelaan 309A
2597 AJ Den Haag
Algemeen: 070-3141600
E-mail: info@evitazorg.nl
Waardering
Zorgkaart Nederland
Het logo van waardering cijfer in het groen
245 waarderingen
2024
8,5
Werken bij Evita
Evita Academie
Social Media
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Het logo van een erkend leerbedrijfHet logo van een erkend leerbedrijfHet logo van zorg thuis NL
Een afbeelding van het Evita Zorg logo
Evita Zorg 2024 • All rights are reserved
chevron-down