Particuliere thuiszorg in Den Haag

Waar kunnen wij u bij helpen?

De meeste mensen met een langdurige zorgvraag kiezen er bij voorkeur voor om zo lang mogelijk thuis te blijven en opname uit te stellen. Die zorg kan vergoed worden vanuit de zorgverzekering, de Wet Langdurige Zorg (WLZ) of vanuit de WMO. Maar soms is dit niet voldoende en is er behoefte aan meer zorg. In dat geval is er aanvullende particuliere financiering nodig om tot een passende invulling van de professionele zorg te komen. Evita Zorg levert deze particuliere zorg in Den Haag op maat. Evita Zorg levert de zorg op gewenste tijden en dagen en gedurende langere tijdsblokken. Soms tot wel 24 uur per dag, óók in de laatste levensfase.

Kleine vaste zorgteams

Evita biedt langdurige zorg thuis op maat in een klein en vertrouwd team van zorgverleners. Intensieve betrokkenheid van een partner, inzet van familie of andere mantelzorgers zijn een belangrijke factor. Er is dan ook altijd sprake van nauw contact tussen de zorgverleners, mantelzorgers en eventuele andere betrokken zorgprofessionals.

 

Passende thuiszorg

 

Vraag particuliere zorg aan

U zoekt particuliere thuiszorg in Den Haag?

Evita Zorg biedt particuliere thuiszorg. Samen met onze wijkverpleegkundige spreekt u tijdens een huisbezoek af wat uw zorgbehoefte is. Naar aanleiding van dit gesprek kijken we naar mogelijke financieringsvormen. Als uw zorgbehoefte groter is dan uw zorgvraag dan wordt de zorg misschien niet volledig gefinancierd door uw verzekering of gemeente. In dat geval kunt u de zorg van onze zorgverleners particulier inschakelen. De wijkverpleegkundige van Evita Zorg gaat met u in overleg op zoek naar de best passende zorgverleners. Hierna wordt er naar uw wens een persoonlijk zorgplan op maat opgesteld.

Bij Evita Zorg kunt u terecht voor de volgende servicediensten:

Begeleiding en gezelschap

 • Gezelschap aan huis en/of samen op pad
 • Begeleiding en vervoer bij bezoek aan arts of privéafspraken
 • Bellen met instanties, afspraken maken en hulp bij administratie
 • Boodschappen doen en bereiden van maaltijden
 • Slaapdienst
 • Respijtzorg ter ontlasting mantelzorgers

In en om huis

 • Huishoudelijke hulp
 • Administratieve ondersteuning
 • Digitale ondersteuning door Seniorweb
 • (Samen) tuinieren
 • Hulp bij het verzorgen van de was en strijken

Balans en vitaliteit

 • Mindfulness en yoga aan huis of op locatie
 • Pedicure en kapper aan huis
 • Walk & talk met GZ- neuropsycholoog
 • Wandelen

Persoonlijke verzorging

 • Basis- of gespecialiseerde verzorging
 • Verpleging
 • Nachtzorg
 • 24-uurs zorg

“Ik heb al ruim een jaar een vaste begeleider die met mij wandelt, een kop thee drinkt en mij helpt met administratie en postzaken. Laatst heeft zij geregeld dat er een steun bij de trap en een douchestoel werden geplaatst. Zij is voor mij als een dochter; heel vertrouwd. Ik kijk altijd uit naar haar komst. Ook maak ik sinds kort gebruik van de ondersteuning van Seniorweb voor iPad les: nu kan ik met mijn kinderen en kleinkinderen foto’s uitwisselen en diverse apps gebruiken. Zo haal ik de wereld wat meer naar binnen!”

Tarieven particuliere thuiszorg

U kunt de servicediensten particulier bekostigen. Voor een compleet overzicht van de tarieven van 2023 voor de particuliere diensten van Evita verwijzen we naar de actuele tarievenlijst januari 2024. Heeft u daar vragen over, neem dan gerust contact op met een van de wijkverpleegkundigen. Zij geven u graag toelichting en informatie over de mogelijkheden.

Meer informatie en thuiszorg aanvragen

Bij onze wijkverpleegkundigen kunt u terecht voor meer informatie over onze diensten of voor het maken van een afspraak. De wijkverpleegkundigen van Evita geven u graag meer informatie over onze diensten. U kunt ook een afspraak met hen maken voor een huisbezoek.  Zij zijn bereikbaar  tijdens kantoortijden op het telefoonnummer: 070 – 314 16 00. U kunt hen ook mailen via wijkverpleegkundigen@evitazorg.nl.

Veel gestelde vragen over particuliere thuiszorg

Particuliere thuiszorg is zorg die wordt verleend aan mensen die thuis hulp nodig hebben bij dagelijkse activiteiten, zoals persoonlijke verzorging, huishoudelijke taken, gezelschap en medicatiebeheer. Deze zorg wordt meestal geleverd door een particuliere thuiszorgorganisatie.
Particuliere thuiszorg biedt individuele, op maat gemaakte zorg en ondersteuning in de comfortabele omgeving van uw eigen huis. Het kan ook een aanvulling zijn op de zorg die wordt geleverd door mantelzorgers en andere zorgverleners.
Reguliere thuiszorg wordt meestal geleverd door een thuiszorgorganisatie die wordt gefinancierd door de overheid of de zorgverzekeraar. Particuliere thuiszorg wordt betaald door de cliënt of zijn of haar familie. Hierdoor kan particuliere thuiszorg meer individuele en op maat gemaakte zorg bieden.
Particuliere thuiszorg biedt verschillende soorten zorg en ondersteuning, afhankelijk van de behoeften van de cliënt. Dit kan persoonlijke verzorging, huishoudelijke taken, medicatiebeheer, begeleiding en gezelschap omvatten.
Sommige vormen van particuliere thuiszorg worden vergoed door de zorgverzekeraar, maar dit hangt af van de zorgverzekering en de specifieke zorg die wordt geleverd. Evita Zorg adviseert en ondersteunt u graag bij de aanvraag van uw indicatie.