“Voor mij betekent het met name de rust dat er iemand is voor mijn moeder. Toen Evita er nog niet was, voelde het alsof ik elke dag bij haar moest zijn om alles te regelen, omdat je beseft dat je moeder dat ineens niet meer zelf kan en je weet wel hoe je moeder het zou willen. Het zijn opgeteld de kleine dingen waarvan jij je realiseert: ja maar mama eet haar eten zo en zij kleedt zich zo, maar mama wil haar haar zo etc. Langzaam maar zeker laat je los en laat je het gaan zoals het gaat. Daarbij is jullie aanwezigheid, na de verhuizing naar het verzorgingscentrum, de vaste factor: er komt in ieder geval iemand bij haar langs, dat geeft mij rust. Het is prettig te weten dat er zeker iemand bij mijn moeder komt, dat zij met ontzettend veel liefde en inzet, zeer professioneel maar ook zeer emotioneel, met zeer veel creativiteit en continuïteit nu al meer dan twee jaar, gepamperd en verwend wordt. Ik ben blij dat we op Evita gestoten zijn en wij zijn jullie elke dag dankbaar, dat jullie met zoveel inzet elke keer weer komen en ook melden hoe het met mijn moeder is!! Met foto’s, filmpjes, verhalen en suggesties onuitputtelijk. Ik zou iedereen willen aanraden als het financieel ook maar enigszins gaat, deze extra inzet met beide handen aan te nemen. Natuurlijk betekent zorg van de familie veel, maar doordat jullie mee zorgen, brengen jullie de zorg op een hoger niveau, ook door de communicatie onderling. Fijn dat jullie er zijn.”

Mw Westerman, dochter van klant