Gesprekspartner voor mantelzorgers en zorgdragers over draagkracht, rouw, verlies en familierelaties

Bent u aangewezen op zorg van een partner of familie? Bent u betrokken bij het begeleiden van een dierbare? Heeft u iemand verloren? Zoekt u iemand om hierover te praten en met u mee te denken? Iemand die praktische oplossingen aanreikt en u een steuntje in de rug geeft? Wij stellen u graag voor aan onze consulent mantelzorg en familierelaties, Carien van Ree.

Carien is coach en communicatietrainer met een ruime ervaring op het gebied van rouw en familieparticipatie. Zij heeft tevens werkervaring als wijkverpleegkundige en persoonlijke ervaringen als mantelzorger. Wij maken dikwijls mee hoe relaties tussen partners, familie en vrienden door toenemende afhankelijkheid veranderen. Hierdoor kan overbelasting, angst en verdriet ontstaan. Bij opname of verlies van een dierbare kan men verdriet, eenzaamheid of schuldgevoel ervaren. Door met u in gesprek te gaan, helpt Carien u op het gebied van rouw, verlies, familierelaties en
overbelasting. U kunt bij u thuis of in Evita Lokaal met haar afspreken. De eerste kennismaking is gratis. Daarna is het tarief € 60,- per uur inclusief btw.

Informatie

Wilt u meer informatie of een afspraak maken, dan kunt u contact opnemen met Carien van Ree.

Telefoonnummer: 06 – 498 302 46
E-mail: c.vanree@evitazorg.nl.

Consulent mantelzorg en familierelaties