Dementiezorg

U bent hier:|Dementiezorg

Wat is dementiezorg?

Dementie zorgt voor veel veranderingen in het dagelijkse leven van de hulpbehoevende of mensen in haar nabije omgeving. De gewone dingen in het leven gaan steeds moeilijker: plotseling wordt vergeten ...lees meer »

Ik heb de diagnose dementie gehad. Wat nu?

Bent u gediagnostiseerd met dementie, dan loopt u ongetwijfeld met een hoop vragen rond. Betekent deze diagnose dat ik binnenkort mijn vertrouwde thuisomgeving moet verlaten? Kan ik hulp inschakelen v ...lees meer »

Kan ik thuis blijven wonen met dementie?

Wanneer uw geheugen u steeds meer in de steek laat, is die ene vertrouwde thuisbasis belangrijk. Bij Evita Zorg beseffen we als geen ander hoe belangrijk een veilige en herkenbare leefomgeving is voor ...lees meer »

Waar kan ik terecht met vragen, advies en informatie over dementiezorg?

Merkt u dat u steeds meer vergeet of vermoedt u dat uw geliefde partner, moeder of vader zich in een vroeg stadium van dementie bevindt? Dan komen er ongetwijfeld een hoop vragen bij u op. Kan er spra ...lees meer »

Ik wil zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Hoe zorg ik daarvoor?

Juist wanneer uw geheugen rondom de laatste gebeurtenissen in uw leven u steeds meer in de steek laat, is het des te belangrijker die ene vertrouwde thuisbasis te behouden. Daar waar u al een groot de ...lees meer »