Evita Zorg werkt samen met vakbekwame mensen die hun werk op het hoogste niveau uitvoeren. Wij vinden het belangrijk alle zorgverleners respectvol omgaan en communiceren met anderen en denken en handelen in mogelijkheden. Zorgverleners werken zelfstandig bij klanten in de wijk,  voelen zich verantwoordelijk en maken waar wat zij toezeggen. Zij streven er daarbij naar om verwachtingen te overtreffen. Precies zoals Evita zich gedraagt naar al haar zorgverleners.

Vacatures voor zorgprofessionals

Evita Zorg heeft regelmatig vacatures voor zorgprofessionals van alle niveaus en op allerlei gebieden: van huishoudelijk begeleiders tot aan verzorgenden, van specialistische verpleegkundigen tot aan terminale (nacht)zorg, van routes in de wijk tot aan dagbesteding bij Evita Lokaal. Als je bij Evita werkt heb je dus een ruime keuze waar jij aan de slag kunt!

Zonder diploma werken in de thuiszorg?

Heb jij geen diploma in de zorg, maar zou je graag in de thuiszorg aan de slag willen? Evita biedt ook voor jou de kans om te starten! Bij de Evita Academie leiden we mensen op, waarbij je ook al in de praktijk werkt. Je kunt dus snel starten, meteen ervaring opdoen én verdienen!

Lees meer over de Evita Academie
Thuiszorg vacatures waaronder verpleegkundige
Vacatures verpleegkundige

Heb jij altijd al willen werken als verpleegkundige in de thuiszorg? Evita Zorg is met regelmaat op zoek naar verpleegkundige die in de wijk willen werken.  Ben je nieuwsgierig naar de openstaande vacatures? Bekijk ze dan snel!

Thuiszorg vacatures waaronder verzorgende IG
Vacatures verzorgende (IG)

Ben jij benieuwd naar onze vacatures voor verzorgende IG en zie jij jezelf al werken in een professionele thuiszorgorganisatie? Klik dan snel verder en vind de functie die bij jou past!

Thuiszorg vacatures waaronder helpende
Vacatures helpende

Evita Zorg is met regelmaat op zoek naar enthousiaste helpenden. Als helpende wordt je ingezet om klanten te helpen in laag complexe situaties. Voldoe jij aan de vereiste voor deze functie en wil jij graag werken in de thuiszorg? Bekijk dan snel onze vacatures!

Thuiszorg vacatures waaronder huishoudelijke hulp
Vacatures huishoudelijk verzorgenden

Wil jij graag aan het werk als huishoudelijke hulp in de thuiszorg? Huishoudelijk verzorgenden helpen onze klanten met de alledaagse huishoudelijke taken en bieden vaak ook een stukje begeleiding. Bekijk hier de vacatures voor huishoudelijk verzorgenden.

Thuiszorg vacatures waaronder dagbesteding
Vacatures dagbesteding

Met regelmaat hebben wij vacatures dagbesteding openstaan voor Evita Lokaal. Als begeleider dagbesteding verzorg je een gevarieerd programma voor ouderen. Benieuwd naar de dagbesteding vacatures? Bekijk ze hier!

Werken & leren bij Evita
Leren & werken in de zorg

Evita verzorgt een praktijkgericht scholingsaanbod voor zorgverleners en zij-instromers. We werken met kleine klassen en vaste, betrokken docenten en werkbegeleiders. Bekijk snel ons scholingsaanbod.

Thuiszorg vacatures waaronder dagbesteding
Werken als ZZP’er

Bij Evita kun je ook aan de slag als ZZP’er. Ben jij zelfstandige in de zorg en wil jij in opdrachten van Evita werken als verpleegkundige of verzorgende? Lees snel verder hoe dat in zijn werk gaat.

Thuiszorg vacatures bij Evita Zorg
Alle thuiszorg vacatures

De zorgverlening van Evita Zorg varieert van eenvoudige tot complexe situaties en van korte momenten tot 24-uurs zorg. Wij zijn dus altijd op zoek naar zorgverleners uit verschillende functiegroepen.  

Thuiszorg vacatures bij Evita Zorg
Open sollicitatie

Evita is altijd op zoek naar gemotiveerde mensen die mee willen werken aan onze zorgverlening. In de wijk, op kantoor of in het Lokaal. Spreekt Evita jou aan? Dan maken we graag kennis met je om te kijken waar we elkaar kunnen vinden.