Uw toekomstige zorg geregeld!

Denkt u ook wel eens aan uw toekomst en hoe eventuele zorg daarin geregeld zou kunnen worden? Wilt u zo lang mogelijk zelfredzaam blijven en in uw vertrouwde omgeving blijven wonen? Vindt u het prettig om hiervoor alvast in beeld te zijn en persoonlijke service te ontvangen van de thuiszorgorganisatie van uw keuze? Word dan abonnee van Evita Zorg.

 

 

vraag het abonnement aan

Een vertrouwd gevoel

U woont in uw vertrouwde omgeving en hoopt dit zo lang mogelijk te kunnen doen. Toch kan er een moment komen dat zorg of ondersteuning nodig is. Dan is het prettig dat u al bekend bent bij de thuiszorgorganisatie van uw keuze, die uw situatie en wensen kent. Het Evita abonnement biedt u deze mogelijkheid. Mocht het zo ver komen dat u zorg nodig heeft, dan zijn wij goed op de hoogte van uw situatie en kunnen wij snel zorg voor u regelen. Als abonnee kunt u bovendien gratis of met korting gebruik maken van het activiteitenaanbod bij Evita Lokaal.

Het Evita abonnement

Als u abonnee wordt bij Evita, komt de coördinator bij u op huisbezoek. Tijdens dit huisbezoek bespreekt zij met u uw situatie en welke wensen u heeft ten aanzien van zelfredzaamheid en zorg. De coördinator kan u ook adviseren over zorg- en  ondersteuningsmogelijkheden, aanpassingen in huis en/of alarmering. Indien nodig kan een en ander ook direct ingezet worden. De coördinator blijft uw vaste aanspreekpunt.

Waarom een Evita abonnement? 

  • U heeft een vast contactpersoon bij Evita met wie u 1x per jaar contact heeft
  • U blijft goed geïnformeerd over zorg- en ondersteuningsmogelijkheden
  • U bent verzekerd van snelle inzet van zorg
  • U wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse abonnee bijeenkomst(en)

  • U kunt de lezingen van Evita Lokaal gratis bijwonen
  • U kunt met korting deelnemen aan ons activiteitenaanbod
  • Elk kwartaal ontvangt u de Evita klantennieuwsbrief

Kosten en meer informatie

Het Evita abonnement kost €55 per jaar. Wilt u meer informatie of een abonnement afsluiten? Neem dan contact op met de coördinator via info@evitazorg.nl of telefonisch (070 – 314 16 00). U kunt ook op de button klikken en het formulier invullen. Wij maken graag een afspraak met u!

 

vraag het abonnement aan