Uw toekomstige zorg geregeld!

Denkt u ook wel eens aan uw toekomst en hoe eventuele zorg daarin geregeld zou kunnen worden? Wilt u zo lang mogelijk zelfredzaam blijven en in uw vertrouwde omgeving blijven wonen? Vindt u het prettig om hiervoor alvast in beeld te zijn en persoonlijke service te ontvangen van de thuiszorgorganisatie van uw keuze? Word dan abonnee van Evita Zorg.

De 4 zekerheden van het abonnement

  • U bent verzekerd van snelle inzet van zorg
  • U bent en blijft bij ons in beeld
  • U heeft een vaste coördinator
  • U bent goed geïnformeerd over zorg- en ondersteuningsmogelijkheden

Basis abonnement

Indien u abonnee wordt bij Evita komt de coördinator klanten op huisbezoek. Zij blijft uw vaste aanspreekpunt zolang u abonnee bent. De huidige gegevens worden in ons systeem opgenomen. De abonnee is vanaf dan in beeld bij Evita en als er dan zorg nodig is, kan deze sneller ingezet worden. Abonnees worden verder geïnformeerd door middel van nieuwsbrieven, worden op de hoogte gehouden van lezingen, van ontwikkelingen in de zorg en andere voor de abonnee relevante onderwerpen.

Plus abonnement

Bovenop de diensten vanuit het basis abonnement krijgt u eens per kwartaal een huisbezoek á 1 uur van een vaste Evita Professional waarin besproken wordt hoe het met u gaat. De Professional kan u tijdens dit uur ook adviseren over zorg- en ondersteuningsmogelijkheden, aanpassingen in huis en/of alarmering. Indien nodig kan een en ander direct in gang gezet worden.

Geïnteresseerd naar meer informatie? Neem contact op met Mireille Rost Onnes via 070-3141602 of e-mail naar m.rostonnes@evitazorg.nl.

 

 

Vraag de brochure aan