Aandacht voor kwaliteit van zorg

Evita Zorg hecht aan goede kwaliteit van zorg voor haar klanten. Al sinds de start in 2005 begint die zorg bij de wensen van de klant. Wat is belangrijk voor de klant en hoe kan daar op een zo goed mogelijke manier invulling aan worden gegeven? Het bewaken en verbeteren van kwaliteit is een proces waar binnen Evita Zorg voortdurend aandacht voor is. Hiermee komt Evita Zorg ook tegemoet aan kwaliteitseisen van partijen als zorgverzekeraars, zorgkantoren, inspecties en brancheorganisaties. Evita Zorg voert met trots het HKZ-keurmerk.  

20210817_144005

Het is prettig wanneer één persoon binnen de organisatie gericht aandacht kan besteden aan de borging en verbetering van kwaliteit en de bijbehorende verbetercycli. Sinds augustus 2021 is Ilse Mosselman werkzaam als kwaliteitsfunctionaris bij Evita Zorg. Zij volgt Carla van Waes op, die deze functie vanaf 2017 vervulde. Ilse Mosselman is opgeleid als wijsgerig ingenieur. Vanuit deze achtergrond heeft zij gewerkt zij bij de universiteit en de rijksoverheid. Later heeft zij als zij-instromer de opleiding tot hbo-verpleegkundige voltooidZij werkte zij als leerling-verpleegkundige in het ziekenhuis en aansluitend als coördinator in een hospice.  

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de kwaliteit van zorg bij Evita? Neem dan contact op met Ilse Mosselman (i.mosselman@evitazorg.nl).