Persoonlijke verzorging Evita Zorg

Wat kunnen we voor u betekenen?

Alledaagse handelingen kunnen door ouderdom, ziekte of na een operatie lastig voor u zijn. Evita Zorg biedt daarom persoonlijke verzorging aan, gewoon bij u thuis. Deze vorm van zorg kan bestaan uit één of meer van de volgende handelingen:

  • Aantrekken van kleding, steunkousen en schoenen
  • Hulp bij het wassen of douchen
  • Hulp bij het bereiden en eten van maaltijden
  • Bed opmaken
  • Medicatie aanreiken en ogen druppelen
  • Hulp bij in en uit bed gaan

Ook helpen wij u, als u daartoe in staat bent, deze handelingen weer zelf uit te voeren, bijvoorbeeld met hulpmiddelen. Zo kan u op een prettige manier zelfstandig in uw eigen huis blijven wonen.

Persoonlijke verzorging thuis Evita Zorg

U bent op zoek naar persoonlijke verzorging thuis?

Samen met u en uw partner of mantelzorgers stemmen wij de zorg af op uw persoonlijke situatie. De intensiteit en frequentie van de zorg wordt op die manier bepaald. Mocht uw vraag naar zorg toenemen, dan biedt Evita Zorg ook andere vormen van thuiszorg aan. Zo is het ook mogelijk om naast persoonlijke verzorging ook begeleiding, verpleging, huishoudelijke hulp of bijvoorbeeld nachtzorg te ontvangen van Evita Zorg.

Thuiszorg aanvragen bij Evita Zorg

Evita Zorg is een thuiszorgorganisatie en daarom 24 uur per dag bereikbaar voor iedereen met een (acute) zorgvraag. Dus in geval van dringende zaken kunt u ook ‘s avonds en in het weekend onze bereikbaarheidsdienst bellen. Heeft u vragen over ons zorgaanbod? Bent u geïnteresseerd? Of heeft u een vraag, opmerking of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Aarzel niet en neem contact op.