Opgevouwen kleding op het bed van een persoon die thuis nachtzorg ontvangt

Wat kan Evita Zorg voor u betekenen?

Evita Zorg biedt nachtzorg en 24-uurs zorg thuis aan in Den Haag. Zo kunt u gebruik maken van onze waak- of slaapdiensten. De nachtzuster helpt u bijvoorbeeld met het toedienen van medicijnen, het verzorgen van een wond of toiletbezoek. Omdat er een nachtverpleegkundige bij u thuis is, kunt u met een veilig gevoel de nacht ingaan. Ook voor mantelzorgers geeft het een gerust gevoel dat er ‘s nachts een oogje in het zeil wordt gehouden, terwijl zij zelf zorgeloos van de zo nodige nachtrust kunnen genieten.

Een rolstoel in de woonkamer van een persoon die thuis nachtzorg ontvangt

U zoekt nachtzorg

Als u na een opname in het ziekenhuis thuis wilt herstellen, kunt u 24- uurs zorg of nachtzorg aanvragen. Heeft u een langdurige vraag naar intensieve zorg, dan biedt Evita Zorg ook particuliere nacht- en 24-uurszorg aan. Indien de zorg nodig is in de laatste fase van het leven, dan kan onze wijkverpleegkundige palliatieve zorg indiceren. Palliatieve nachtzorg valt hier vaak onder en wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Wilt u meer weten over financiering van zorg? Kijk dan eens op onze pagina financiering.

Nachtzorg of 24-uurs zorg aanvragen

Evita Zorg is een thuiszorgorganisatie en daarom 24 uur per dag bereikbaar voor iedereen met een (acute) zorgvraag. Dus in geval van dringende zaken ook ‘s avonds en in het weekend. Heeft u vragen over palliatieve of terminale zorg? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Neem contact op