Begeleiding Evita Zorg

Wat kunnen we voor u betekenen?

Soms is er niet zozeer zorg nodig, als wel een luisterend oor en een steuntje in de rug. In die gevallen kan Evita Zorg ondersteunende of activerende begeleiding bieden. Deze begeleiding kan variëren van gezelschap houden, samen boodschappen halen, klusjes doen of samen op pad gaan naar iets leuks. Deze vorm van ondersteuning kan een uitkomst zijn voor oudere mensen die niet zo makkelijk meer zelfstandig iets ondernemen of moeite hebben om structuur in hun leven te houden. Ook voor mensen die snel vallen en zich daardoor niet meer zo zeker voelen kan deze vorm van begeleiding net het verschil maken.

Dagbesteding Evita Zorg

U bent op zoek naar begeleiding thuis of dagbesteding?

Naast individuele begeleiding biedt Evita Zorg in Evita Lokaal sinds mei 2016 ook dagbesteding voor mensen met lichte geheugenproblematiek aan. Begeleiding thuis of dagbesteding wordt ook met regelmaat ingezet ter ontlasting van mantelzorgers. Bij individuele begeleiding helpt de begeleider de mantelzorger bijvoorbeeld met het plannen en verdelen van taken. Indien uw mantelzorger zelf graag meer begeleiding heeft, kunt u ook kiezen voor mantelzorgondersteuning.

Thuiszorg aanvragen

In de folder Geheugenproblemen en dementie vindt u ons complete aanbod op het gebied van zorg en ondersteuning bij dementie. Heeft u vragen over begeleiding thuis? Bent u geïnteresseerd? Of heeft u een vraag, opmerking of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Aarzel niet en neem contact op.

Contact aanvragen