Verpleging panorama Evita Zorg

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als de zorgvraag dat nodig maakt, levert Evita Zorg ook verpleging in de thuissituatie. Bij deze vorm van thuiszorg hoort onder andere de verzorging van wonden en het geven van injecties. Alle verpleegkundigen die bij Evita Zorg werken zijn daartoe bevoegd. Ook volgen zij regelmatig cursussen om bekwaam te blijven en u de best mogelijke zorg te bieden.

Verpleging thuis Evita Zorg

U bent op zoek naar verpleging thuis?

Bij Evita Zorg wordt alle hulp door dezelfde zorgverlener geboden. Onze verpleegkundigen helpen u dan ook graag alle voorkomende hulp zoals persoonlijke verzorging en huishoudelijke hulp te bieden. Hierdoor ontstaat rust en continuïteit in de zorgverlening. Deze werkwijze geeft onze zorgverleners veel voldoening. Zij hebben de tijd en daardoor volledige aandacht voor u. De verpleegkundigen die werkzaam zijn voor Evita Zorg kiezen bewust voor onze werkwijze. De zorgverlening van Evita Zorg kan op elk gewenst tijdstip, zowel overdag als ‘s nachts, worden ingezet en net zo lang als u dit wenselijk vindt.

Thuiszorg aanvragen

Evia Zorg is een thuiszorgorganisatie en 24 uur per dag bereikbaar voor iedereen met een (acute) zorgvraag. Wilt u meer weten over een verzorgende of verpleegster aan huis? Of heeft u een vraag, opmerking of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Aarzel niet en neem contact op.