Altijd blijven leren is voor Evita Zorg een vanzelfsprekendheid. Evita is continu actief op het gebied van deskundigheidsbevordering en opleiding van zorgverleners. Het doel van de Evita Academie is enerzijds investeren in de ontwikkeling van eigen zorgverleners en anderzijds het aantrekken van nieuwe zorgverleners en zij-instromers. Wij hebben als doel om mensen van binnen en buiten de zorg enthousiast te houden én te maken voor het mooie werk in de thuiszorg.

Evita heeft zorgverleners veel te bieden als het gaat om ontwikkeling in de eigen Evita Academie en werken in een prettige omgeving. De meeste scholingen zijn ook toegankelijk voor zorgprofessionals die niet aan Evita Zorg zijn verbonden.

logo-EVA-DEF

Heb je interesse in of vragen over het aanbod van de Evita Academie? Neem dan contact op met onze HR afdeling door te e-mailen naar opleidingen@evitazorg.nl of te bellen naar 070-314 16 00. Onze medewerkers gaan graag met je in gesprek!

CONTACT MET EVITA ACADEMIE

Leerwerktrajecten en scholingen Evita Academie 2024

scholingen Evita Academie

 

In de scholingenkalender voor 2024 vind je het complete programma van o.a. leerwerktrajecten, korte (bij)scholingen en inspirerende workshops. De Evita Academie biedt een divers aanbod van scholingen aan: een scholing over steunkousen tot aan een scholing over veelvoorkomende ziektebeelden en een inspirerende workshop over digitale zorg. Veel scholingen zijn ook toegankelijk voor zorgverleners die niet aan Evita Zorg verbonden zijn.

 

Scholingskalender 2024 Evita Academie

 

Voor een aantal inloopscholingen kunnen accreditatiepunten verkregen worden. Wil jij ook je punten verdien en je kennis over de zorg up to date houden? Meld je dan gauw aan bij de Evita Academie! Aanmelden kan bij de afdeling HR (opleidingen@evitazorg.nl of 070 314 16 00).

OPGEVEN VOOR EEN SCHOLING

Opleidingen, scholingen en leer-werktrajecten in de zorg

Door zelf opleidingen aan te bieden, zorgt Evita ervoor dat de medewerkers op een efficiënte manier de mogelijkheid hebben om te (blijven) leren, zich te ontwikkelen en carrière te maken binnen Evita en om bevoegd en bekwaam te worden en te blijven. Evita wil huidige en potentiële medewerkers vooral zelf en in-house opleiden. De kleinschaligheid (kleine groepen van 8-15 deelnemers) past veel zorgverleners heel goed. Waar nodig en gewenst, wordt gebruik gemaakt van externe deskundigen. Het kan gaan om korte scholingen, maar ook om leer-werktrajecten en opleidingen tot helpende, verzorgende en verpleegkundige. Eigenlijk bieden we voor iedereen wat wils: starters, ervaren zorgprofessionals en zij-instromers.

Kosten inloopscholingen Evita Academie

Aan deelname van (inloop)scholingen zijn geen kosten verbonden voor zorgverleners van Evita Zorg. Veel scholingen in deze kalender zijn ook toegankelijk voor zorgverleners die niet aan Evita Zorg verbonden zijn. De kosten voor een inloopscholing voor externen bedragen dan €50 per persoon per inloopscholing. Voor informatie over de kosten van de andere aangeboden opleidingen en scholingen, neem contact op met de HR afdeling van Evita Zorg via opleidingen@evitazorg.nl. Aanmelden voor de scholingen kan ook via dat e-mailadres. Voor sommige scholingen is accreditatie aangevraagd.

Zorgopleidingen voor externe organisaties

De opleidingen van de Evita Academie zijn niet alleen bedoeld voor huidige en potentiële medewerkers van Evita Zorg. Ook collega-organisaties uit de regio Haaglanden of daarbuiten kunnen hun zorgprofessionals een opleiding laten volgen bij de Evita Academie. Deze zorgprofessionals kunnen aansluiten bij het reguliere aanbod, maar er kan ook een programma op maat gemaakt worden. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de Evita Academie en vraag naar de mogelijkheden.

CONTACT MET EVITA ACADEMIE