Altijd blijven leren is voor Evita Zorg een vanzelfsprekendheid. Evita is continu actief op het gebied van deskundigheidsbevordering en opleiding van zorgverleners. Het doel van de Evita Academie is enerzijds investeren in de ontwikkeling van eigen zorgverleners en anderzijds het aantrekken van nieuwe zorgverleners en zij-instromers. Wij hebben als doel om mensen van binnen en buiten de zorg enthousiast te houden én te maken voor het mooie werk in de thuiszorg.

Evita heeft zorgverleners veel te bieden als het gaat om ontwikkeling in de eigen Evita Academie en werken in een prettige omgeving. De meeste scholingen zijn ook toegankelijk voor zorgprofessionals die niet aan Evita Zorg zijn verbonden.

logo-EVA-DEF

Heb je interesse in of vragen over het aanbod van de Evita Academie? Neem dan contact op met onze HR afdeling door te e-mailen naar opleidingen@evitazorg.nl of te bellen naar 070-314 16 05. Onze medewerkers gaan graag met je in gesprek!

CONTACT MET EVITA ACADEMIE

Opleidingen, scholingen en leer-werktrajecten in de zorg

Door zelf opleidingen aan te bieden, zorgt Evita ervoor dat de medewerkers op een efficiënte manier de mogelijkheid hebben om te (blijven) leren, zich te ontwikkelen en carrière te maken binnen Evita en om bevoegd en bekwaam te worden en te blijven. Evita wil huidige en potentiële medewerkers vooral zelf en in-house opleiden. De kleinschaligheid (kleine groepen van 8-15 deelnemers) past veel zorgverleners heel goed. Waar nodig en gewenst, wordt gebruik gemaakt van externe deskundigen. Het kan gaan om korte scholingen, maar ook om leer-werktrajecten en opleidingen tot helpende, verzorgende en verpleegkundige. Eigenlijk bieden we voor iedereen wat wils: starters, ervaren zorgprofessionals en zij-instromers.

Start in september 2023 met het leerwerktraject Verpleegkundige (BBL opleiding)

Ben je verzorgende IG en wil jij graag doorgroeien naar verpleegkundige? In september 2023 start de Evita Academie met het mbo 4 leerwerktraject Verpleegkundige. Deze BBL praktijkopleiding duurt 24 maanden. Iedere vrijdag heb je les in de Evita Academie en de rest van de tijd ga je aan de slag in de thuiszorg.

Wil je meer weten? Bekijk de hele vacaturetekst.

Start oktober 2023: leerwerktraject MMZ (BBL opleiding)

Wil jij switchen naar de zorg? Start dan in oktober 2023 met het leerwerktraject voor Medewerker Maatschappelijke Zorg bij de Evita Academie. Tijdens deze BBL opleiding ga je een dagdeel in de week naar school, en ga je meteen aan de slag in de thuiszorg.

Wil je meer weten? Bekijk de informatie over de opleiding.

Nieuw bij de Evita Academie: basisscholing Palliatief terminale zorg

Werk jij veel in de palliatieve zorg en zou jij graag daar meer over willen weten? De Evita Academie biedt dit jaar, in samenwerking met het LUMC, iets nieuws aan: de basisscholing Palliatief Terminale Zorg. In vier dagdelen leer je meer over Deze scholing is ook toegankelijk voor zorgprofessionals die niet werkzaam bij Evita zijn.

Lees verder voor meer informatie over de scholing

Actueel scholingsaanbod

OPGEVEN VOOR EEN SCHOLING

Inloopscholingen Evita Academie 2023

Kalender 2023 inloopscholingen voorkant

In de kalender inloopscholingen voor 2023 vind je een gevarieerd programma aan inloopscholingen. Alle inloopscholingen zijn toegankelijk voor zorgverleners van Evita Zorg én van andere zorgorganisaties. De Evita Academie biedt een divers aan bod van scholingen aan: een scholing over steunkousen tot aan een scholing over veelvoorkomende ziektebeelden.

Voor een aantal inloopscholingen kunnen accreditatiepunten verkregen worden. Wil jij ook je punten verdien en je kennis over de zorg up to date houden? Meld je dan gauw aan voor een inloopscholing bij de Evita Academie! Aanmelden kan bij de afdeling HR (opleidingen@evitazorg.nl of 070 314 16 05).

Download de kalender voor de inloopscholingen

Leerwerktrajecten en bijscholingen Evita Academie 2023

Academie les in de klas klein

Naast de kalender met de inloopscholingen heeft de Evita Academie ook een kalender gemaakt waarop ook de andere scholingen en opleidingen staan vermeld. Hierop vind je bijvoorbeeld ook de scholing BIG-vaardigheden, de training basiszorg, de leerwerktrajecten, etc. Deze kun je hieronder downloaden.

Download het complete opleidingsaanbod van 2023

Kosten inloopscholingen Evita Academie

Aan deelname van (inloop)scholingen zijn geen kosten verbonden voor zorgverleners van Evita Zorg. Veel scholingen in deze kalender zijn ook toegankelijk voor zorgverleners die niet aan Evita Zorg verbonden zijn. De kosten voor een inloopscholing voor externen bedragen dan €50 per persoon per inloopscholing. Voor informatie over de kosten van de andere aangeboden opleidingen en scholingen, neem contact op met de HR afdeling van Evita Zorg via opleidingen@evitazorg.nl. Aanmelden voor de scholingen kan ook via dat e-mailadres. Voor sommige scholingen is accreditatie aangevraagd.

Zorgopleidingen voor externe organisaties

De opleidingen van de Evita Academie zijn niet alleen bedoeld voor huidige en potentiële medewerkers van Evita Zorg. Ook collega-organisaties uit de regio Haaglanden of daarbuiten kunnen hun zorgprofessionals een opleiding laten volgen bij de Evita Academie. Deze zorgprofessionals kunnen aansluiten bij het reguliere aanbod, maar er kan ook een programma op maat gemaakt worden. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de Evita Academie en vraag naar de mogelijkheden.

CONTACT MET EVITA ACADEMIE