Evita Zorg visie panorama

Wat kunnen we voor u betekenen?

Een indicatie vanuit de Wet langdurige zorg geeft recht op verblijf in een instelling of intensieve zorg thuis. Indien de zorg in de thuissituatie wordt geleverd zijn er drie mogelijkheden:

  • Met een volledig pakket thuis (vpt) krijgt u thuis zorg van een zorginstelling.
  • Met een persoonsgebonden budget (pgb) regelt u alle zorg thuis zelf.
  • Met een modulair pakket thuis (mpt) kunt u zorg door meerdere instellingen combineren. Een MPT biedt ook de mogelijkheid om zorg in natura te combineren met een pgb.

Evita Zorg helpt u graag met de invulling van deze zorg en geeft u advies.

Volledig pakket thuis Evita Zorg

U bent op zoek naar een volledig pakket thuis?

Het vpt is een van de leveringsvormen van Wlz. Met een Volledig pakket thuis (vpt) ontvangt u thuis de zorg die ook in verpleeg- en verzorgingstehuizen wordt aangeboden inclusief maaltijden, oproepbare zorg en schoonmaak van uw woning. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kunt u in aanmerking komen voor dit pakket. Evita Zorg helpt u bij het verkrijgen van een indicatie.

Thuiszorg aanvragen

Evita Zorg is een thuiszorgorganisatie en daarom 24 uur per dag bereikbaar voor iedereen met een (acute) zorgvraag. Dus in geval van dringende zaken ook ‘s avonds en in het weekend. Heeft u vragen over de hervorming van langdurige zorg, zorg na een ziekenhuisopname of het volledig pakket thuis? Aarzel niet en neem contact op.