In maart 2023 start de Evita Academie met de opleiding voor verpleegkundige niveau 4 (mbo niveau). Dit leerwerktraject is geschikt voor helpenden+ en zorgmedewerkers met een diploma Medewerker maatschappelijke zorg (MMZ) die graag willen doorleren.

Leren en werken tegelijkertijd

De opleiding is een combinatie van leren en werken: je gaat één dagdeel naar de Evita Academie en de rest van de tijd werk je in de thuiszorg bij Evita. Je behoudt dus salaris, terwijl je met de opleiding bezig bent. De Evita Academie is geen grote onderwijsinstelling, maar een Academie waar kleine klassen zijn van maximaal 15 personen en waar veel ruimte is voor persoonlijke begeleiding.

Meer informatie en solliciteren

Zorgverlener met fiets

Meer informatie over de opleiding kun je vinden op de pagina van de Academie Leerwerktraject verpleegkunde – Evita Zorg. Hier kun je ook meteen solliciteren. Twijfel je nog of het echt iets voor jou is, neem dan contact op met de afdeling HR voor een meeloopdag (werken@evitazorg.nl of 070 – 314 16 05). Wij maken graag tijd voor jou vrij zodat je de goede keuze kunt maken!