Kom naar de Open dagen bij Evita Zorg

Van 11 t/m 14 april 2023 ben je de hele week welkom bij Evita Zorg voor allerlei inloopactiviteiten. Denk jij er al langer over na om  te gaan werken in de zorg? Of ben je gewoon nieuwsgierig en benieuwd wat Evita zoal doet? Kom langs en ontdek of de thuiszorg iets voor jou is! Bekijk hieronder ons programma.

banner-EVI-open-dagen 2023-DEF

Dinsdag 11 april 

9.00 – 17.30 uur Inloopmogelijkheid

Kom langs bij Evita Zorg en ontdek of de zorg iets voor jou is!

De hele dag staan onze collega’s voor je klaar om je meer te vertellen over het werken bij Evita Zorg en de opleidingsmogelijkheden in de Evita Academie. Vooraf aanmelden is niet nodig: Evita houdt deze hele week open huis en je bent welkom om binnen te lopen wanneer het jou uitkomt (Evita Zorg, Van Alkemadelaan 309A, Den Haag). 

 

11.00 – 12.00 uur Een kijkje in de keuken bij de Dagbesteding in Evita Lokaal

De dagbesteding staat voor persoonlijke aandacht en een gevarieerd programma.

 

In Evita Lokaal wordt 4 dagen per week dagbesteding georganiseerd voor thuiswonende ouderen met geheugenproblemen. Simone en Mariet, vaste begeleiders op de dinsdag, bieden vandaag geïnteresseerden een kijkje in de keuken. Aanmelden kan via een mail naar hr@evitazorg.nl.

 

13.00 – 16.00 uur Inloopscholing: In gesprek met directeur Stans van Egmond – ontwikkelingen bij Evita

Academie les in de klas klein

 

Evita organiseert het hele jaar door scholingen voor haar zorgverleners zodat zij zich kunnen blijven ontwikkelen. Deze week gaat Evita directeur Stans van Egmond in gesprek met zorgverleners over de toekomst van zorg. Hoe ziet deze toekomst er uit voor Evita Zorg? En wat zijn de laatste ontwikkelingen?

 

Dagbesteding Evita Lokaal

Woensdag 12 april 

9.00 – 17.30 uur Coffee to Care: in gesprek met een wijkverpleegkundige

Carmen Boks portretfoto2 juni 2022 vierkantDe wijkverpleegkundigen bij Evita Zorg hebben een coördinerende rol en zijn in staat om de zorgbehoefte en wensen van de klant om te zetten naar een passend zorgaanbod. Zij zijn het aanspreekpunt voor de klant en sturen de zorgverleners uit het klantteam aan. Ben je geïnteresseerd in wat de functie van wijkverpleegkundige precies inhoudt, of ben je gewoon benieuwd naar hoe een werkdag eruit ziet? Kom langs voor een kop koffie en vraag het henzelf! Je kunt de hele dag binnenlopen, de wijkverpleegkundigen zitten voor je klaar!

 

13.30 – 14.30 uur Maak kennis met zorgverleners van Evita tijdens de wekelijkse wandelclub

Evita Beach Event wandelworkshop
Bij Evita Zorg besteden we veel aandacht aan vitaliteit en een gezonde leefstijl. Iedere woensdagmiddag gaan zorgverleners van Evita op pad onder begeleiding van fysiotherapeut Teun van der Klis. Tijdens het wandelen kunnen de zorgverleners van Evita jou alles vertellen hoe het is om in de thuiszorg te werken. We starten vanaf ons kantoor aan de Van Alkemadelaan 309a om 13.30 uur. Aanmelden is niet nodig, maar vergeet niet om je wandelschoenen aan te trekken!

 

15.30 – 17.00 uur Een bijbaan bij Evita, iets voor jou?

Bijbaan bij Evita Zorg
Bij Evita hebben we veel (jonge) zorgverleners die naast hun school of studie graag iets extra’s willen betekenen voor anderen. Vooral in de schoolvakanties zijn we altijd op zoek naar extra krachten. Steek jij graag de handen uit de mouwen en wil je meer weten over een bijbaan bij Evita? Kom langs! We vertellen je graag over de mogelijkheden.

 

17.00 – 18.00 uur Inloopspreekuur HR

Coffee to care

 

Heb jij een functie gezien die je aanspreekt? Wil jij meer weten over de mogelijkheden van werken en leren bij Evita Zorg? Ben je benieuwd hoe een dag bij Evita eruit ziet? Nikki en Maike van de afdeling HR kunnen jou er alles over vertellen!

 

 

18:00 – 20:00 uur Speciaal voor zij-instromers en herintreders: digitale informatiesessie 

Academie leerlingen klas_20220510-Karlijn-0088 (1)

Evita is hét startpunt voor zij-instromers en herintreders die willen werken in de zorg. De Evita Academie verzorgt als erkend leerbedrijf een praktijkgericht scholingsaanbod met een combinatie van werken en leren tegelijk. Nikki Goedemondt, Manager HR, vertelt tijdens dit digitale informatiemoment over de mogelijkheden en het actuele scholingsaanbod.

Deze informatiesessie is digitaal en er is alle mogelijkheid tot het stellen van vragen. Wil je deelnemen? Geef je dan op via opleidingen@evitazorg.nl en ontvang een link met digitale toegang.

Donderdag 13 april 

9.00 – 17.30 uur Inloopmogelijkheid

Kom langs bij Evita Zorg en ontdek of de zorg iets voor jou is!

De hele dag staan onze collega’s voor je klaar om je meer te vertellen over het werken bij Evita Zorg en de opleidingsmogelijkheden in de Evita Academie. Vooraf aanmelden is niet nodig: Evita houdt deze hele week open huis en je bent welkom om binnen te lopen wanneer het jou uitkomt (Evita Zorg, Van Alkemadelaan 309A, Den Haag). 

 

 

13.00 – 14.00 uur Speciaal voor zij-instromers en herintreders: informatie over werken & leren in de zorg. 

Academie leerlingen klas_20220510-Karlijn-0088 (1)
Evita is hét startpunt voor zij-instromers en herintreders die willen werken in de zorg. De Evita Academie verzorgt als erkend leerbedrijf een praktijkgericht scholingsaanbod met een combinatie van werken en leren tegelijk. Maike Wegh, HR medewerker, vertelt tijdens dit digitale informatiemoment over de mogelijkheden en het actuele scholingsaanbod.


15.30 – 16.30 uur Coffee to Care met huishoudelijk verzorgenden en begeleiders
van Evita Zorg

Huishoudelijke hulp Nadia was opvouwen 1200x800
Bij Evita Zorg zijn zorgverleners van allerlei niveaus aan het werk, waarbij iedere functie belangrijk is. Vanmiddag kun je een Coffee to Care komen drinken met huishoudelijk verzorgenden en begeleiders. Zij hebben een belangrijke signalerende en ondersteunende taak bij de klanten en kunnen jou alles vertellen over hun werk. Kom jij een kopje Coffee to Care drinken? Je kunt gewoon binnenlopen bij Evita!

Vrijdag 14 april 

9.00 – 17.30 uur Inloopmogelijkheid

Kom langs bij Evita Zorg en ontdek of de zorg iets voor jou is!

De hele dag staan onze collega’s voor je klaar om je meer te vertellen over het werken bij Evita Zorg en de opleidingsmogelijkheden in de Evita Academie. Vooraf aanmelden is niet nodig: je bent welkom om binnen te lopen wanneer het jou uitkomt (Evita Zorg, Van Alkemadelaan 309A, Den Haag).

 

12.00 – 13.00 uur Informatie over de Evita Academie: leren & werken in de zorg

Academie leerling laptop_20220510-Karlijn-0027 1200x801
Altijd blijven leren is voor Evita Zorg een vanzelfsprekendheid. De Evita Academie verzorgt als erkend leerbedrijf een praktijkgericht scholingsaanbod voor zorgverleners, herintreders en zij-instromers. Nikki Goedemondt, Manager HR, vertelt tijdens dit digitale informatiemoment over de mogelijkheden en het actuele scholingsaanbod. Wil je deelnemen? Stuur dan een mail naar hr@evitazorg.nl voor een digitale kennismaking.

 

15.30 – 16.30 uur Coffee to Care: in gesprek met verzorgenden en verpleegkundigen van Evita Zorg

Evita Zorg Carmen voordeur 2000x1335
Bij Evita Zorg zijn zorgverleners van allerlei niveaus aan het werk, waarbij iedere functie belangrijk is. Vanmiddag kun je een Coffee to Care komen drinken met verzorgenden en verpleegkundigen. Zij hebben een belangrijke signalerende en ondersteunende taak bij de klanten en kunnen jou alles vertellen over hun werk. Kom jij een kopje Coffee to Care drinken? Je kunt gewoon binnenlopen!

banner-EVI-open-dagen 2023-DEF

 

Kom van 11 t/m 14 april naar de open dagen van Evita Zorg en ontdek zelf of de thuiszorg iets voor jou is!