Een afbeelding van een vrouw in de palliatieve zorg

Vacatures palliatieve zorg

Het leven houdt niet op wanneer genezing niet meer mogelijk is. Dat is waar we bij Evita Zorg in geloven. Wij doen er alles aan om deze laatste levensfase zo comfortabel mogelijk te maken voor de klant én voor zijn of haar naasten. Daarom leveren wij palliatieve zorg op maat. Met palliatieve zorg doen we ons best om ongeneeslijk zieke mensen nog een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te bieden. Het is van belang dat de klant omringd is door een klein, vertrouwd team zorgverleners. Wil je je graag aansluiten bij ons hechte team van palliatieve zorgverleners?

Wat betekent werken in palliatieve zorg?

Als zorgverlener in de palliatieve zorg sta je klaar voor klanten die zich begeven in hun laatste levensfase. Je neemt angsten en onzekerheden bij hen en hun naasten weg en je schenkt aandacht aan belangrijke levensvragen. Palliatieve zorg gaat dus verder dan de zorg van de fysieke problemen en het geven van medicatie. In deze moeilijke periode wordt er ook veel aandacht besteed aan familie en andere naasten.

86

Evita Zorg is 264 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.6.

8

vacatures in onze vacaturebank.
Neem snel een kijkje of filter onze
vacatures in het blok hieronder

Werken bij Evita Zorg

Vacatures palliatieve zorg Den Haag

Evita Zorg is een professionele en innovatieve thuiszorgorganisatie in Den Haag. Wij bieden thuiszorg, mantelzorgondersteuning, nachtzorg, dementiezorg, huishoudelijke hulp en dus ook palliatieve zorg. We zijn actief in de regio Haaglanden en met regelmaat op zoek naar nieuwe collega’s. We zoeken specifiek naar zorgverlener die flexibel, gemotiveerd en zelfstandig zijn. Bij Evita Zorg geloven we erin dat werken in de (palliatieve) thuiszorg een stuk efficiënter verloopt als deze wordt aangeboden door één zorgorganisatie. Deze efficiënte manier van werken leidt tot kostenbesparing.

Kun jij je vinden in de hierboven beschreven visie? Bekijk dan snel onze vacatures palliatieve zorg in Den Haag. We nodigen je van harte uit voor een kennismakingsgesprek! Ben je ook benieuwd naar onze andere vacatures? Bekijk dan ons overzicht actuele vacatures.

Een afbeelding van het team van Evita Zorg
Een afbeelding van een pijl

85%

van Evita Zorg studeert bij ons door!

Meld je aan voor de Job Alert

Wij komen graag in contact met mensen die een hart hebben voor ouderen en (thuis)zorg en zich daar graag voor in willen zetten. Evita is een ondernemende, innovatieve zorgorganisatie die open staat voor nieuwe initiatieven.

Aanmeldformulier job alert

Schrijf je in voor onze job alert en blijf op de hoogte van de laatste vacatures. Wie weet kunnen wij jou binnenkort welkom heten bij Evita Zorg!

Naam(Vereist)

Nikki
Goedemondt
Manager HR

Een portretfoto van Nikki Goedemondt
Adres
Van Alkemadelaan 309A
2597 AJ Den Haag
Algemeen: 070-3141600
E-mail: info@evitazorg.nl
Waardering
Zorgkaart Nederland
Het logo van waardering cijfer in het groen
245 waarderingen
2024
8,5
Werken bij Evita
Evita Academie
Social Media
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Het logo van een erkend leerbedrijfHet logo van een erkend leerbedrijfHet logo van zorg thuis NL
Een afbeelding van het Evita Zorg logo
Evita Zorg 2024 • All rights are reserved
chevron-down