Vacatures verzorgende IG

Op zoek naar Vacatures Verzorgende IG in de thuiszorg?

Ben je op zoek naar een vacature voor Verzorgende IG in de thuiszorg? Wellicht dat je bij ons een passende vacature vindt! Evita Zorg is met regelmaat op zoek naar Verzorgenden IG, die zichzelf in de aanpak van Evita herkennen. Als professionele thuiszorgorganisatie vinden wij het belangrijk dat alle klanten op maat gemaakte zorg ontvangen. De werkzaamheden van een Verzorgende IG in de thuiszorg zijn dus altijd afhankelijk van de zorgvraag van onze klanten. Om onze klanten van goede zorg te kunnen blijven voorzien, hebben wij met regelmaat openstaande vacatures voor een Verzorgende IG. Ben jij benieuwd naar de Verzorgende IG vacatures? Neem dan snel een kijkje in het aanbod!

De werkzaamheden van Verzorgende IG in de thuiszorg

De Verzorgende IG draagt zorg voor een adequate zorgverlening aan een vaste groep klanten. Wij leveren maatwerk voor onze klanten, wat betekent dat wij op zoek zijn naar Verzorgende IG met een flexibele, gemotiveerde en zelfstandige houding. De werkzaamheden van een Verzorgende IG zijn zeer gevarieerd en komen voor in laag tot hoog complexe zorgverlening situaties. De werkzaamheden zijn uiteraard ook afhankelijk van het opleidingsniveau. Daarbij is het ook belangrijk om tijdig te signaleren wat de mogelijke wensen en behoeften van onze klanten zijn, zodat je daar op in kunt spelen. Een Verzorgende IG van Evita heeft zowel een adviserende als zorgverlenende rol voor de klant. Meer informatie over de werkzaamheden staat in de Verzorgende IG vacatures.

Vacatures Verzorgende IG niveau 3 of niveau 2?

Omdat de zorgvraag van onze klanten zeer divers is, zijn we ook op zoek naar zorgverleners met verschillende opleidingsniveaus. Op deze pagina staan de vacatures Verzorgende IG niveau 3. Als Verzorgende IG mag je, bij aangetoonde bekwaamheid, bij Evita Zorg ook verpleegtechnische handelingen uitvoeren, zoals het katheteriseren en het injecteren. Voor zorgverleners met niveau 2 hebben we ook regelmatig vacatures, waarbij persoonlijke verzorging voorop staat. De vacatures voor Verzorgende niveau 2 vind je op deze pagina. Evita Zorg biedt ook BBL-opleidingen aan waarbij je in een leerwerktraject wordt opgeleid voor verzorgende IG. Kijk voor meer informatie op de pagina van de Academie.

Verzorgende IG vacatures Den Haag – Regio Haaglanden

De zorgverleners van Evita Zorg zijn werkzaam in de regio Haaglanden. Voel jij je aangesproken door onze werkwijze? Vind jij het prettig om zelfstandig aan de slag te gaan en kan jij je eenvoudig aanpassen aan de zorgvraag van onze klanten? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Bekijk de vacatures Verzorgende IG op deze pagina.