Vacatures verpleegkundige

Vacatures verpleegkundige in de thuiszorg

Afhankelijk van de zorgvraag van onze cliënten biedt Evita Zorg verpleging aan huis. Verpleging is een veelvoorkomende vorm van thuiszorg. Onze verpleegkundigen helpen de cliënten met alle voorkomende hulp, zoals huishoudelijke hulp en persoonlijke verzorging. Om deze hulp te kunnen blijven bieden, heeft Evita Zorg met regelmaat openstaande vacatures voor verpleegkundige. Wil jij graag werken als verpleegkundige en ben jij op zoek naar een vacature voor verpleegkundige? Bekijk dan de onderstaande vacatures.

Werken en leren verpleegkundige in de thuiszorg: een leerzaam traject

Ben jij op zoek naar een vacature als hbo verpleegkundige, maar ben je nog niet afgestudeerd? Dan bieden wij jou graag een leerzaam traject aan! Aandacht voor HBO-V studenten staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Het biedt jou kansen om ervaringen op te doen in het werkveld. Ben jij op zoek naar een vacature in de combinatie van ‘werken en leren als verpleegkundige’? Wij starten regelmatig een nieuwe opleidingsgroep voor mbo-v. Heb je interesse, neem dan contact op met onze HR manager op het telefoonnummer: 070 – 314 16 05.

Werken als verpleegkundige in een professionele thuiszorgorganisatie

Altijd al willen werken als verpleegkundige in een professionele thuiszorgorganisatie? Wij als thuiszorgorganisatie bieden jou een uitdagende functie aan als verpleegkundige. Werken als verpleegkundige vraagt om een zelfstandige, stressbestendige en professionele houding. Een cliënt bij Evita Zorg wordt altijd door dezelfde zorgverlener geholpen en de zorg is volledig afgestemd op de wensen van de cliënt. Op deze manier ontstaat er rust en continuïteit voor zowel de cliënt als voor de zorgverlener. Wij vinden het belangrijk dat onze zorgverleners voldoende tijd en aandacht hebben voor onze cliënten.

Vacatures verpleegkundige Den Haag – Regio Haaglanden

Als zorgverlener bij Evita Zorg ga je aan de slag in de regio Haaglanden. Voel jij je aangesproken door onze werkwijze en ben jij de zorgverlener die wij zoeken? Houd dan onze doorlopende vacatures voor verpleegkundige in Den Haag in de gaten. Door middel van het sollicitatieformulier kun je eenvoudig solliciteren als verpleegkundige. Wij kijken uit naar jouw reactie!