Vacatures huishoudelijke hulp

Vacatures huishoudelijke verzorgende bij Evita Zorg

Heb jij altijd al willen werken als huishoudelijke hulp in de thuiszorg? Dat kan bij onze professionele thuiszorgorganisatie Evita Zorg. Evita Zorg neemt elke dag de zorg over van veel cliënten in de regio Haaglanden. De zorgvraag van onze cliënten is zeer uiteenlopend en kan op elk gewenst moment aangevraagd worden. Deze zorgaanpak vraagt om verschillende expertises binnen onze thuiszorgorganisatie. Met regelmaat is Evita Zorg op zoek naar huishoudelijke zorgverleners. Dat kan zowel fulltime als parttime, deze functie is ook geschikt als bijbaan voor studenten en scholieren. Op deze pagina vind je ‘vacatures huishoudelijke hulp thuiszorg’.

Werken als huishoudelijke hulp in de thuiszorg

Huishoudelijk verzorgende en begeleiders van Evita Zorg helpen met de alledaagse huishoudelijke taken, zoals het schoonmaken, helpen met wassen en strijken, boodschappen doen en maaltijden klaarmaken. Het doel van de zorgverlening van Evita is de klant zo lang mogelijk zelfstandig en zelfredzaam te laten leven in zijn eigen vertrouwde omgeving. Daar draag jij als huishoudelijk verzorgende/begeleider aan bij! De zorg voor onze cliënten is uiteraard ook afgestemd op de persoonlijke zorgvraag. Op deze manier is het werken in de thuiszorg als huishoudelijk verzorgende en begeleider elke dag weer anders. Naast de huishoudelijke taken bieden de zorgverleners van Evita Zorg ook hulp bij verzorging en begeleiding, indien onze klanten dat wensen.

Evita biedt een leerwerktraject aan voor Huishoudelijk verzorgende en begeleider. Bij dit leerwerktraject ga je een dagdeel per 2 weken naar de Evita Academie en daarnaast meteen aan de slag in de zorg. Na 6 maanden krijg je dan het mbo certificaat ‘Ondersteuning thuis’. Lees verder voor meer informatie.

 

Banner HVZ website leerwerktraject

Vacatures huishoudelijke hulp Den Haag – Regio Haaglanden

Als huishoudelijke zorgverlener van Evita Zorg ga je aan de slag in de regio Haaglanden. Binnen deze regio ga je aan het werk in een bepaalde wijk, waarbij je jouw eigen klanten toegewezen krijgt. Wellicht ben jij de huishoudelijke hulp die wij zoeken in deze regio. Vind jij het prettig om zelfstandig te werken als huishoudelijke hulp in de thuiszorg en herken jij jezelf in de aanpak van Evita? Bekijk dan de vacatures op deze pagina en vind de vacature die bij jou past! Ben je op zoek naar andere vacatures in de thuiszorg? Bekijk dan het overzicht van alle openstaande vacatures.