Vacatures helpende

Vacatures helpende bij een professionele thuiszorgorganisatie

Evita Zorg is een professionele thuiszorgorganisatie die cliënten helpt met alledaagse handelingen. De zorgverlening varieert van eenvoudige tot complexe situaties en dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Elke cliënt verdient namelijk de zorg die hij of zij nodig heeft. De gevarieerde zorgvraag van cliënten vraagt daarom ook om verschillende expertises binnen onze thuiszorgorganisatie. Voor de laag complexe zorgverlening situaties zijn wij met regelmaat op zoek naar helpenden. Ben jij op zoek naar een vacature als helpende’ in de thuiszorg? Bekijk dan eens de onderstaande vacatures!

Er zijn momenteel geen vacatures.

Helpende vacatures: zorgverlening bieden in laag complexe zorgverlening situaties

Evita Zorg is met regelmaat op zoek naar enthousiaste helpenden, die zichzelf in de aanpak van Evita herkennen. Werken als helpende in de thuiszorg vraagt om een adequate zorgverlening aan een vaste groep klanten. Als helpende in de thuiszorg wordt je ingezet om cliënten te helpen in laag complexe zorgverlening situaties passend bij het opleidingsniveau. Wij verwachten dat een helpende actief is in het signaleren van mogelijke wensen en behoeften van cliënten. Een helpende in de thuiszorg is zowel een zorgverlener als adviseur voor de cliënt.

Helpende vacatures: taken en verantwoordelijkheden

Als helpende in de thuiszorg voer je huishoudelijke en verzorgende taken uit voor onze cliënten. Daarbij is het belangrijk dat je cliënten helpt zo zelfstandig mogelijk te functioneren. De dagelijkse werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit het wassen, verzorgen en aankleden van cliënten, het helpen met steunkousen, gebruik maken van tilliften en het aanreiken van medicatie. Ben je benieuwd wat deze functie precies inhoudt? Bekijk dan de ‘vacatures helpende’!

Vacatures helpende Den Haag – Regio Haaglanden

Het werkgebied van onze zorgverleners is regio Haaglanden. Wellicht ben jij de helpende die wij zoeken voor onze regio. Voel jij je aangesproken door de aanpak van Evita Zorg? Bekijk dan eens de onderstaande vacatures voor helpenden in Den Haag en solliciteer voor de functie die bij jou past! Ben je op zoek naar andere thuiszorg vacatures? Bekijk dan het complete aanbod!