Vacatures dagbesteding

Vacatures dagbesteding bij Evita Lokaal

Evita Lokaal biedt een zinvolle dagbesteding voor ouderen die geïnspireerd willen worden door een andere omgeving en andere mensen. Ook is de dagbesteding er voor ouderen met geheugenproblematiek. Regelmatig hebben wij voor Evita Lokaal dagbesteding vacatures openstaan. Als begeleider dagbesteding bij Evita Lokaal verzorg je een gevarieerd programma voor ouderen binnen en buiten de wijk Benoordenhout. Je bent samen met de ouderen zowel geestelijk als lichamelijk actief bezig. Ben je benieuwd naar onze vacatures voor dagbesteding? Bekijk de vacatures dagbesteding in Den Haag hieronder!

Er zijn momenteel geen vacatures.

Werken als begeleider bij een dagbesteding

Dagbesteding Evita Lokaal is dé ontmoetingsplek voor buurtbewoners van de wijk Benoordenhout. Van maandag t/m vrijdag zijn ouderen hier welkom van 09.30 tot 16.30 uur. Wat houdt werken bij dagbesteding Evita Lokaal in? Wij bieden ouderen een gevarieerd programma op niveau dat afgestemd is op ieders wensen en interesses. Diverse onderwerpen staan centraal in het programma: het dagelijks nieuw, geschiedenis, kunst, cultuur, literatuur en creativiteit.

Vrijwillige vacatures dagbesteding

Het Evita Lokaal is er vóór buurtbewoners en dóór buurtbewoners. Het voornaamste doel van het Lokaal is namelijk dat het zoveel mogelijk door bewoners uit de wijk wordt gedraaid. Samen met onze vrijwillige gastvrouwen en gastheren zorgen we ervoor dat het Lokaal een gezellige ontmoetingsplek is. Een plek waar buurtbewoners graag komen en een kopje koffie komen drinken. Als vrijwillig begeleider dagbesteding ondersteun je verschillende activiteiten/workshops en voorzie je de bezoekers van de nodige informatie. Ook ben je het aanspreekpunt en de gezellige gesprekspartner voor de bezoekers. Kortom: Evita Lokaal is het centrale informatiepunt voor de wijk. Daar kun je terecht voor allerlei vragen over zorg, welzijn, vervoer, veiligheid en activiteiten.

Bekijk de vacatures voor begeleider dagbesteding in Den Haag

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe dagbesteding begeleiders. Geïnteresseerd? Bekijk hierboven de dagbesteding vacatures. Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek! Wil je nog even verder oriënteren op vacatures? Bekijk dan ons overzicht actuele vacatures.