Vacatures kantoorteam Evita Zorg

Vacatures thuiszorg: vind de vacature die bij je past!

Evita Zorg is met regelmaat op zoek naar nieuwe medewerkers. Om alle verschillende vormen van thuiszorg 24 uur per dag te kunnen bieden, zijn wij op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken. Ben jij benieuwd naar de openstaande vacatures thuiszorg? Bekijk dan snel de vacatures thuiszorg van Evita Zorg!

Werken in de thuiszorg in een professionele organisatie

Altijd al willen werken in de thuiszorg? En ben je daarom op zoek naar thuiszorg vacatures? Evita Zorg biedt jou een uitdagende functie in een vooruitstrevende, professionele organisatie met korte lijnen. Werken in de thuiszorg vraagt om een flexibele, gemotiveerde en zelfstandige houding van de zorgverleners van Evita. Volgens Evita Zorg kan werken in de thuiszorg een stuk efficiënter door één zorgverlener alle voorkomende zorg te laten bieden. Deze efficiënte manier van werken in de thuiszorg leidt tot kostenbesparing en de zorg wordt ook volledig afgestemd op de wensen van de cliënt. Dat niet alleen: als zorgverlener krijg jij de kans om kennis te maken met alle facetten van werken in de thuiszorg. Binnen Evita Zorg is veel aandacht voor opleiding en scholing van medewerkers, zodat jij je voortdurend blijft ontwikkelen. Daarom hebben we doorlopend thuiszorg vacatures.

Vacatures thuiszorg Den Haag – Regio Haaglanden

Ben jij op zoek naar vacatures thuiszorg Den Haag? Evita Zorg is een professionele en innovatieve thuiszorgorganisatie in Den Haag. De zorgverleners van Evita Zorg zijn actief in de regio Haaglanden. Wil jij deel uitmaken van ons Evita Zorg-team? Bekijk dan eens de vacatures thuiszorg Den Haag en vind de vacature die bij jou past! Door middel van het sollicitatieformulier kun je solliciteren voor de thuiszorg vacatures.

Vacatures thuiszorg voor HBO-V studenten

Ben je op dit moment nog aan het studeren en volg je de opleiding HBO-V? Onze vacatures thuiszorg zijn ook geschikt voor HBO-V studenten. Evita Zorg is met regelmaat op zoek naar HBO-V studenten die gemotiveerd zijn om in de thuiszorg te werken. Wij vinden het belangrijk om studenten een kans te geven om kennis te maken met het werkveld. Ben jij op zoek naar vakantiewerk in de thuiszorg, een bijbaan in de thuiszorg of jouw eerste baan na het afstuderen? Bekijk onze thuiszorg vacatures en neem contact op met onze HR manager op het telefoonnummer: 070 – 31 41 605.

Klik hieronder op één van de doorlopende thuiszorg vacatures van Evita.