Zorg jij graag voor een ander?

Wellicht is de thuiszorg iets voor jou!

Evita Zorg biedt dé kans om direct te starten met een betaalde baan in de zorg en tegelijkertijd een opleiding te volgen. Zo’n opleiding heet bij ons een leerwerktraject. Omdat je meteen salaris ontvangt, is het de ideale kans om op latere leeftijd nog een carrière switch te maken en eindelijk je hart te volgen.

Als je een zorgopleiding bij Evita volgt, kom je in een kleine klas van maximaal 15 leerlingen. We werken met vaste docenten en werkbegeleiders en er is veel persoonlijke aandacht. Het slagingspercentage is dan ook zeer hoog!

Nieuwsgierig? Kom naar de informatieochtend op woensdag 5 oktober. Of solliciteer direct!

Wil jij meer weten over werken & leren bij Evita, onze vacatures en carrièremogelijkheden? Kom dan naar één van de informatieochtend bij Evita Zorg op woensdag 5 oktober van 9.30 – 13.00 uur aan de Van Alkemadelaan 309A, Den Haag. HR manager Nikki gaat graag met je in gesprek.

Solliciteer direct
Klik knop Bewerken om deze code te veranderen.

Evita Zorg biedt verkorte opleidingen aan (leerwerktrajecten), waarbij je al vanaf de eerste dag aan het werk gaat. Je krijgt dus direct betaald en je kunt ook meteen je kennis in de praktijk brengen. Evita werkt met kleine klassen en vaste docenten. De lessen vinden plaats in de Evita Academie, naast Evita Lokaal en het kantoor van Evita Zorg aan de Van Alkemadelaan. De leerwerktrajecten die je bij Evita kunt volgen zijn:

Huishoudelijk verzorgende en begeleider  Je ondersteunt de klanten met het huishouden, haalt eventuele boodschappen en je hebt tijd voor een kopje koffie en een goed gesprek. Tijdens het leerwerktraject oriënteer je je op de ondersteuning thuis en je leert signalen op te vangen die wijzen op veranderingen in gezondheid, welbevinden en ondersteuningsbehoefte van de klant. Na 6 maanden ontvang je het mbo-certificaat ‘Ondersteuning thuis’. Als je wilt kun je daarna bij Evita nog doorleren voor Medewerker Maatschappelijke Zorg en zelfs nog verder!

Lees alles over het leerwerktraject Huishoudelijk verzorgende en begeleider

Medewerker Maatschappelijke Zorg. Je houdt je in deze functie bezig met de zelfredzaamheid en begeleiding van ouderen en bouwt echt een band op door het langdurige en intensieve contact. Tijdens de opleiding doe je kennis op over verpleegtechnische handelingen en ziektebeelden zoals dementie. Daardoor kun je de klant lange tijd blijven ondersteunen, ook als deze lichamelijk en/of geestelijk achteruit gaat kun je blijven ondersteunen. De opleiding duurt 12 maanden. Als je wilt kun je daarna bij Evita doorleren voor verzorgende IG of verpleegkundige mbo-4.

Lees alles over het leerwerktraject MMZ

Wil jij meer weten over werken & leren bij Evita en wat de leerwerktrajecten precies inhouden? Kom dan naar de informatieochtend bij Evita Zorg op woensdag 5 oktober van 9.30 – 13.00 uur aan de Van Alkemadelaan 309A, Den Haag. HR manager Nikki gaat graag met je in gesprek.

Verzorgende IG. Als verzorgende IG/MMZ kun je werken in de revalidatiezorg, langdurige zorg en terminale zorg. In jouw rol als verzorgende combineer je het organiseren van de zorg en het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen met het bieden van begeleiding aan de zorgvrager. De opleiding duurt 18 maanden. Als je wilt kun je daarna bij Evita doorleren voor verpleegkundige mbo-4.

Lees alles over de opleiding Verzorgende IG met module medewerker maatschappelijke zorg (MMZ)

Verpleegkundige mbo-4 De zorgvraag waar de verpleegkundige voor wordt opgeleid is onder andere revalidatiezorg, langdurige zorg en terminale zorg. Je combineert het organiseren en coördineren van de zorgvraag met het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen en het bieden van begeleiding aan de klant.  Als verpleegkundige heb je veel verantwoordelijkheid en daar leiden we je voor op.

Lees alles over de mbo-4 opleiding voor verpleegkundige

Evita investeert graag in jou!

Ik ben Hans, 60 jaar. Na 35 jaar in de horeca gewerkt te hebben heb ik bijna 2 jaar geleden besloten om het roer om te gooien. Vroeger wilde ik altijd verpleegkundige worden, maar omdat ik niet het juiste vakkenpakket had is dat niet gelukt. Uiteindelijk ben ik in de horeca terecht gekomen en heb daar jarenlang gewerkt. Maar na 35 jaar was ik niet meer zo enthousiast over dit werk. De coronacrisis gaf het laatste zetje om te gaan kijken naar de mogelijkheden om het roer om te gooien en te kijken voor een baan in de zorg.

Evita Zorg bood precies wat ik zocht

Na een korte zoektocht kwam ik vrij snel uit bij Evita Zorg. Zij boden precies wat ik zocht: een betaalde baan zodat ik inkomen behield; een versnelde opleiding van 1,5 jaar, dus niet 4 of 5 jaar in de schoolbanken. En ik kon meteen aan de slag en ervaring opdoen. Ik ben in februari 2021 gestart met de opleiding voor Medewerker Maatschappelijke Zorg in de Evita Academie. Weer naar school was even wennen. Maar juist dat je meteen aan het werk gaat en de dingen die je leert meteen in de praktijk kunt brengen maakt het zo leuk, daar krijg je energie van. We hebben ook een ontzettend leuke klas, waar we heel veel aan elkaar hebben. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet om bij Evita Zorg de opleiding te gaan doen. Inmiddels heb ik mijn diploma gehaald en ben ik heerlijk aan de slag!

Ben je gediplomeerd en op zoek naar iets anders?

Werk jij al in de zorg, maar zoek je iets anders, bijvoorbeeld meer zelfstandigheid en afwisseling? Evita is altijd op zoek naar goede zorgprofessionals! Bekijk ons complete vacature overzicht. Zit daar niet iets bij wat je zoekt, maar ben je wel geïnteresseerd in Evita als werkgever? Aarzel dan niet en stuur een open sollicitatie!  Evita staat altijd open voor nieuwe ideeën en komt graag met jou in contact!

Bekijk de vacatures bij Evita
Stuur een open sollicitatie