Ga meteen naar het complete programma

Kom naar de Ontdekdezorg week bij Evita Zorg

Ben jij al langer aan het twijfelen of je wilt gaan werken in de zorg? Of ben je gewoon nieuwsgierig en benieuwd wat Evita zoal doet? Bezoek een van onze activiteiten tijdens de Ontdekdezorg week en ontdek het zelf. Er zijn inloopactiviteiten, digitale kennismakingen en activiteiten speciaal voor zij-instromers en herintreders. En dit jaar hebben we iets nieuws: de Coffee to Care! Kom een kopje koffie bij ons drinken en onze zorgverleners zullen jou zelf vertellen over het werk in de thuiszorg, hoe een werkweek eruit ziet en wat Evita allemaal biedt. Kortom: een afwisselend programma op alle dagen van de week. Lees verder en kom vooral langs om zelf te ontdekken wat Evita voor jou kan betekenen!

Kansen krijgen bij Evita

Nicolette Wenemoser is in 2017 als zij-instromer gestart met een opleiding bij de Evita Academie. Bekijk het filmpje en ontdek wat haar ervaringen zijn bij in de thuiszorg en welke mogelijkheden Evita biedt!

Bekijk het complete programma

De hele week zijn er volop activiteiten bij Evita Zorg. Zo kun je een kijkje komen nemen bij de Dagbesteding, in gesprek met zij-instromers en herintreders en horen hoe zij dit ervaren. HR staat de hele week voor jou klaar om al je vragen over werken in de thuiszorg te beantwoorden. Ook kun je tijdens een wandeling in gesprek met de zorgverleners en van hun horen hoe zij de thuiszorg ervaren. Kortom: veel te doen, dus kom langs en ontdek het zelf!

 

In mei en juni starten de nieuwe opleidingen bij de Evita Academie!

Wil jij een opleiding in de zorg starten en tegelijkertijd je salaris behouden? Dan zijn de leerwerktrajecten van Evita iets voor jou! Kom naar een van de activiteiten van Evita tijdens de Ontdekdezorg week en ontdek of het iets voor jou is!