Een afbeelding van de buitenkant van het kantoorpand van Evita Zorg
Home » Nieuws » Susan Havermans nieuwe bestuurder Evita Zorg

Susan Havermans nieuwe bestuurder Evita Zorg

Per 1 september start Susan Havermans als nieuwe bestuurder van Evita Zorg. Zij volgt interim bestuurder Matthijs de Jong op.  

Susan Havermans studeerde Rechten en Psychologie. Zij was voorheen werkzaam in de transportsector en de financiële dienstverlening, waar zij diverse leidinggevende rollen vervulde en zich bezig hield met organisatieontwikkeling en HR-vraagstukken. Ook was zij als consultant actief en ontwierp ze in die rol leiderschapsprogramma’s. Daarnaast vervult Susan al enkele jaren de rol van toezichthouder in de zorg, onder andere bij HWW Zorg en Enver. Zij is zelf woonachtig in het werkgebied en kent Evita Zorg dus al als wijkbewoner en ook als mantelzorger.

Susan: “Evita is een prachtige, bijzondere organisatie waar geweldige medewerkers elke dag weer warme, persoonlijke en professionele zorg aan huis en bij Evita Lokaal geven. Ik heb er enorm veel zin in om bij Evita Zorg aan de slag te gaan.” 

De raad van commissarissen kijkt uit naar de start van Susan Havermans als bestuurder van Evita Zorg. Monique de Vos, voorzitter, zegt daarover: “Wij zijn erg blij met de komst van Susan. Zij brengt stevige relevante leidinggevende ervaring mee uit verschillende sectoren. Met haar bevlogenheid, enthousiasme en betrokkenheid bij de zorg verwachten wij dat zij een inspirerend bestuurder en boegbeeld voor Evita Zorg zal zijn. De ervaring die zij daarnaast opdeed als lid van de raad van toezicht van een Haagse zorginstelling geeft ons als raad de overtuiging dat zij zich de rol als bestuurder bij Evita Zorg snel kan eigen maken.’’ 

Een afbeelding van de buitenkant van het kantoorpand van Evita Zorg
Adres
Van Alkemadelaan 309A
2597 AJ Den Haag
Algemeen: 070-3141600
E-mail: info@evitazorg.nl
Waardering
Zorgkaart Nederland
Het logo van waardering cijfer in het groen
245 waarderingen
2024
8,5
Werken bij Evita
Evita Academie
Social Media
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Het logo van een erkend leerbedrijfHet logo van een erkend leerbedrijfHet logo van zorg thuis NL
Een afbeelding van het Evita Zorg logo
Evita Zorg 2024 • All rights are reserved
chevron-down