Op vrijdag 5 augustus en 2 september organiseert Evita Zorg van 10.00 – 18.00 uur inloopdagen voor mensen die interesse hebben in een baan of opleiding bij Evita Zorg.

Overstappen naar een baan in de zorg

Voor mensen die al langere tijd de wens hebben om in de zorg te werken, maar niet goed weten wat de mogelijkheden zijn, zijn de inloopdagen een ideale mogelijkheid om kennis te maken met de kansen die Evita Zorg biedt. Evita biedt namelijk leer-werktrajecten aan: verkorte zorgopleidingen (bbl vorm) van ieder niveau waarbij je meteen aan het werk gaat en dus inkomen krijgt. Door de kleine klassen en vaste docenten en werkbegeleiders zijn deze leer-werktrajecten zeer geschikt voor zij-instromers: mensen die op latere leeftijd alsnog graag de overstap willen maken naar een baan in de zorg.

Evita bood precies dat wat ik zocht!

Ook Hans heeft die kans gepakt en is na 35 jaar horeca gestart met een opleiding Medewerker Maatschappelijke Zorg bij Evita. “Evita bood precies waar ik naar op zoek was: een praktische opleiding die niet te lang duurde en waarbij ik meteen aan de slag kon en inkomen hield.” Lees het hele verhaal van Hans en over de opleidingen op Ligt jouw toekomst in de zorg? – Evita Zorg

Academie leerlingen klas_20220510-Karlijn-0088 (1)