Op dinsdag 27 september vierde Evita Zorg de Dag van de Thuiszorg met haar zorgverleners. De jaarlijks terugkerende dag is een mooi moment om zorgverleners te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar.

Evita Beach Event voor zorgverleners

Voor het tweede jaar organiseerde Evita een Beach Event op het strand van Scheveningen. De hele middag waren zorgverleners welkom om te genieten van strand, zee en collega’s. Elkaar ontmoeten in een relaxte setting en opladen met diverse wellness workshops: een stoelmassage of je nagels lakken, maar ook actief ontspannen op het strand of een korte yoga workshop. Kortom: een middag voor een mentale én fysieke boost voor iedereen!

Beach Event 2022-WA0011 Beach Event 2022_162625

Beach Event 2022_150758      Beach Event 2022_145250

 

Vitaliteit; belangrijk voor zorgverleners én klanten

Binnen het personeelsbeleid van Evita Zorg is veel aandacht voor vitaliteit. Zo kunnen zorgverleners elke week met een wandelgroep op pad onder begeleiding van een fysiotherapeut en kunnen zij een beroep doen op een coach. Ook tijdens inloopscholingen wordt er regelmatig aandacht besteed aan bijvoorbeeld een gezonde leefstijl en een goede werk/privé balans. Aandacht voor vitaliteit is er overigens niet alleen voor zorgverleners; ook klanten, abonnees en wijkbewoners hebben de mogelijkheid om bij Evita Lokaal zich hierover te laten voorlichten tijdens lezingen of actief met hun gezondheid bezig te zijn met (sportieve) activiteiten zoals Tai Chi, wandelen, gezamenlijke versbereide maaltijden e.d.