Evita Zorg organiseert van 11 t/m 14 april

een week lang open dagen. 

Kom langs en ontdek de mogelijkheden van werken & leren bij Evita!

Ga meteen naar het complete programma

Kom langs en ontdek Evita

Denk jij er al langer over na om aan de slag te gaan in de zorg? Of ben je gewoon nieuwsgierig en benieuwd wat Evita zoal doet? Bezoek dan één van onze activiteiten tijdens de Open dagen en ontdek het zelf. Er zijn inloopactiviteiten, digitale kennismakingen en activiteiten speciaal voor zij-instromers en herintreders. Kom een Coffee to Care bij ons drinken en onze zorgverleners zullen jou zelf vertellen over het werk in de thuiszorg en wat Evita allemaal biedt. Lees verder en kom vooral langs om zelf te ontdekken wat Evita voor jou kan betekenen!

 

 

Werken en leren bij Evita

Nicolette Wenemoser is in 2017 als zij-instromer gestart met een opleiding bij de Evita Academie. Bekijk het filmpje en ontdek wat haar ervaringen zijn bij in de thuiszorg en welke mogelijkheden Evita biedt!

 

Zorgopleiding bij Evita Zorg

In oktober 2023 start de nieuwe opleiding MMZ bij de Evita Academie!

Wil jij een opleiding in de zorg starten en tegelijkertijd je salaris behouden? Dan zijn de leerwerktrajecten van Evita iets voor jou! In oktober start de Evita Academie met de opleiding Medewerker Maatschappelijke Zorg. Bekijk de folder voor alle informatie over de opleidingen.  Maar kom vooral ook langs tijdens de open dagen en ontdek of het iets voor jou is!

Na 35 jaar horeca gestart in de zorg

Ik ben Hans, 61 jaar. Na 35 jaar in de horeca gewerkt te hebben heb ik bijna 2 jaar geleden besloten om het roer om te gooien. Vroeger wilde ik altijd verpleegkundige worden, maar omdat ik niet het juiste vakkenpakket had is dat niet gelukt. Uiteindelijk ben ik in de horeca terecht gekomen en heb daar jarenlang gewerkt. Maar na 35 jaar was ik niet meer zo enthousiast over dit werk. De coronacrisis gaf het laatste zetje om te gaan kijken naar de mogelijkheden om het roer om te gooien en te kijken voor een baan in de zorg.

Evita Zorg bood precies wat ik zocht

Na een korte zoektocht kwam ik vrij snel uit bij Evita Zorg. Zij boden precies wat ik zocht: een betaalde baan zodat ik inkomen behield; een versnelde opleiding van 1,5 jaar, dus niet 4 of 5 jaar in de schoolbanken. En ik kon meteen aan de slag en ervaring opdoen. Ik ben in februari 2021 gestart met de opleiding voor Medewerker Maatschappelijke Zorg in de Evita Academie. Weer naar school was even wennen. Maar juist dat je meteen aan het werk gaat en de dingen die je leert meteen in de praktijk kunt brengen maakt het zo leuk, daar krijg je energie van. We hebben ook een ontzettend leuke klas, waar we heel veel aan elkaar hebben. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet om bij Evita Zorg de opleiding te gaan doen. Inmiddels heb ik mijn diploma gehaald en ben ik heerlijk aan de slag!

Kom van 11 t/m 14 april naar de open dagen van Evita Zorg en ontdek zelf of de thuiszorg iets voor jou is! 

Bekijk het programma van de open dagen