Palliatieve Zorg

U bent hier:|Palliatieve Zorg

Wat is palliatieve zorg?

Bij Evita Zorg geloven we dat het leven niet meteen ophoudt wanneer genezing niet meer mogelijk is. Vaak is dit een tijd van bezinning, samenzijn en ‘eruit halen wat erin zit’. Deze fase willen we zo ...lees meer »

Voor wie is palliatieve zorg bedoeld?

Palliatieve zorg is bedoeld voor mensen die ongeneeslijk ziek zijn en de laatste fase van hun leven ingaan. De arts heeft geconstateerd dat verdere medische behandeling geen vruchten meer afwerpt en d ...lees meer »

Wat is het verschil tussen terminale en palliatieve zorg?

Terminale en palliatieve zorg worden vaak onterecht door elkaar gebruikt. Het gaat wel degelijk om twee verschillende typen zorg. Maar wat is precies het verschil? Het grootste verschil is de duur van ...lees meer »

Bij wie kan ik terecht voor palliatieve zorg?

Het moment waarop u te horen krijgt dat u niet meer beter wordt, is een aangrijpende gebeurtenis voor u en uw naasten. Dan is het wel zo belangrijk dat er iemand voor u klaarstaat om deze fase zo comf ...lees meer »

Waar vind ik informatie voor klachten, problemen en vragen in de laatste levensfase?

Als u gebruikmaakt van palliatieve zorg bij Evita Zorg, kunt u te allen tijde bij ons terecht voor klachten, problemen en vragen in de laatste levensfase. Wij begrijpen dat u het belangrijk vindt om d ...lees meer »